Cucul pestrit (Clamator glandarius)


Cucul pestrit

Cucul pestrit (inaltime 40 cm) traieste in sudul Europei si in nord-vestul Africii si sud-vestul Asiei. Are corpul de culoare cenusiu cu pete mai deschise, iar pieptul albicios. Depune ouale in cuiburile altor specii. Ierneaza in Africa centrala.

Tagged with: , ,
Postat in Animale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Introduceţi adresa dvs. de email pentru a vă abona la acest blog şi o să primiţi notificări de postări noi prin email.

Alătură-te altor 246 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: