Vulturul de mare (Haliaeetus pelagicus)


Vulturul de mare

Vulturul de mare (inaltime 120 cm) traieste in peninsula Kamceatka si insula Sahalin, din Oceanul Pacific, si se hraneste cu iepuri si pesti. Coloritul corpului este cafeniu, cu umerii si varfurile aripilor, penajul coapselor si coada ale.

Tagged with: , ,
Postat in Animale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Introduceţi adresa dvs. de email pentru a vă abona la acest blog şi o să primiţi notificări de postări noi prin email.

Alătură-te altor 246 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: