Acvila de camp (Aquila heliaca)


Acvila de camp

Acvila de camp (inaltime 79-84 cm) este raspandita in tinuturile de joasa altitudine ale tarii, lipsind in Carpati. Penajul este cafeniu. Pe umeri si spate prezinta pene albe. Este in prezent o specie destul de rara. Cuibareste in arbori. Se hraneste cu rozatoare si pasari ce-si duc viata la suprafata solului. Cand iernile sunt aspre, se indreapta spre valea Nilului, sudul peninsulei Arabia, sud-vestul Asiei si nordul Indiei.

Anunțuri
Etichetat cu: , ,
Postat in Animale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Introduceţi adresa dvs. de email pentru a vă abona la acest blog şi o să primiţi notificări de postări noi prin email.

Alătură-te altor 253 de urmăritori

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

%d blogeri au apreciat asta: