Prepelita de pustiu (Lophortyx gambelii)


Prepelita de pustiu

Prepelita de pustiu (inaltime 24 cm); traieste in stepele din S.U.A. (California, Arizona, Noul Mexic si Texas). Spatele este cenusiu, iar partea inferioara cafenie striata longitudinal. Masculul are pe crestet un mot de pene curbat inainte. Rezista saptamani intregi fara sa bea apa.

Tagged with: , ,
Postat in Animale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Introduceţi adresa dvs. de email pentru a vă abona la acest blog şi o să primiţi notificări de postări noi prin email.

Alătură-te altor 246 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: