Prepelita cu creasta (Rollurus roulroul)


Prepelita cu creasta

Prepelita cu creasta (inaltime 27 cm), raspandita in tinuturile indo-malaieze, se hraneste cu seminte, boabe, insecte pe care le cauta scurmand cu picioarele in frunzele cazute. Coloritul penajului este negru cu reflexe verzui pe spate si albastrui pe partea inferioara. Pe cap are o creasta de pene roscate. Se domesticeste usor.

Tagged with: , ,
Postat in Animale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Introduceţi adresa dvs. de email pentru a vă abona la acest blog şi o să primiţi notificări de postări noi prin email.

Alătură-te altor 246 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: