Cocosul de prerie (Tympanuchus cupido)


Cocosul de prerie

Cocosul de prerie (inaltime 45 cm) populeaza regiunile din vestul Americii de Nord. Masculii au pe laturile gatului niste portiuni de piele golase ce devin evidente in epoca imperecherii, cand mai multe pasari se aduna si rotesc pe o arena comuna. Penajul este cafeniu deschis, vargat, cu zone albicioase. Hrana consta in fructe, boabe, muguri, frunze, ace de conifere, seminte, insecte, larve etc.

Anunțuri
Etichetat cu: , ,
Postat in Animale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Introduceţi adresa dvs. de email pentru a vă abona la acest blog şi o să primiţi notificări de postări noi prin email.

Alătură-te altor 253 de urmăritori

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

%d blogeri au apreciat asta: