Pasarea ogorului cu cioc mare (Esacus magnirostris)


Pasarea ogorului cu cioc mare

Pasarea ogorului cu cioc mare (inaltime 58 cm), o specie ce traieste pe tarmurile marine ale Indoneziei si ale Australiei. Are gatul si pieptul cafeniu deschis, aripile cafeniu inchis cu oglinzi albastrui, pantecele albicios. Se hraneste cu soareci, soparle, insecte, viermi. Puii sunt nidifugi.

Tagged with: , ,
Postat in Animale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Introduceţi adresa dvs. de email pentru a vă abona la acest blog şi o să primiţi notificări de postări noi prin email.

Alătură-te altor 246 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: