Leguma Apio


 

Apio este o leguma – condiment foarte populara in Europa; frunzele sunt tocate si folosite similar patrunjelului, iar tija se foloseste in supe si alaturi de sosuri ca si garnitura pentru a imbunatati aroma si gustul.

De asemenea, este folosita foarte mult in arta culinara, iar datorita continutului in vitamine (A, complexul B, C, K, PP) si minerale este un excelent remediu pentru prevenirea si tratarea anumitor afectiuni (boli de piele, intoxicatii, reumatism).

Are de asemenea rol depurativ, cunoscuta fiind utilitatea sa in a curata si dezintoxica organismul.

About these ads
Tagged with: ,
Postat in Plante
2 comments on “Leguma Apio
  1. Sergiu spune:

    As dori sa stiu la preparate se poate folisi?

  2. accesliber spune:

    @Sergiu: Leguma Apio se poate folosi la preparate ca inlocuitor al patrunjelului si telinei.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 184 other followers

%d bloggers like this: